Betaling
- Vippsnummer 19782
- Kortterminal
- Kontant
- Faktura

Om SPK

SPK – eller Sørfold Paintballklubb, ble stiftet i begynnelsen av september 2006, altså ikke særlig lenge siden. Sørfold kommune og ungdomsarbeider Espen Reiss investerte i utstyr, de trengte noen til å ta seg av utstyret og arrangere – og klubben ble dannet. Vi er nå godt etablert og har registrert oss i frivillighetsregisteret. Org 914 484 219. Derfor kan du også legge oss inn på ditt tippekort  på grasrotandelen  på orgnummeret eller se dette dokumentet

Klubben har som mål å engasjere ungdom og voksne, kvinner og menn i alle aldre til å komme sammen, ha det moro, gi seg selv en kraftig dose adrenalin og sitte igjen etterpå med et stort smil.

Ungdom – er et hovedmålet vårt! Vi ønsker å kunne bidra til å holde ungdom unna ting de ikke burde rote seg borti. Vi oppfordrer ikke, og vi prøver ikke, å etterligne krig eller voldelige handlinger, men legger vekt på å samarbeid og sikkerhet, samt være tydelig i vår holdning til rus, vold og kriminelle handlinger. Vi arrangerer rusfrie arrangement i samarbeid med kommuner flere ganger i året til strategiske datoer for å hindre ungdomsfyll. (Basecamp Salten, Ferieklubber m.m.)

Erfaring: – Vi har ansvarlig personell som har ansvaret for arrangementene, med utdanning og erfaring innen ungdomsarbeid. Vi har 2 utdannede lærere, 1 ungdomsarbeider og resten har fått mye erfaring gjennom masse arbeid med ungdom, deriblant 5 BaseCamp arrangement, 3 år for ferieklubbene i Saltdal og Fauske og for Ungdommens Hus, Fauske. Vi har i tillegg levert utstyr for bruk under konkurranse i 71°Nord, Kjendisversjonen 2012.

Vi står virkelig på for å gi ungdommene best mulig opplevelse og mestringsfølelse.

edVåre leverandører – ED-Paintball fortjener litt oppmerksomhet på siden vår også. Har aldri opplevd slik service og oppfølging hos noen leverandør før. Du finner han på www.paintballweb.no

Vi har per dags dato (27.juli 2010) utstyr for 40 personer. 40 markører og masker, 5 stk poddbelter med 2 podder i hver. 

Takk til: Monica som hjelper til med pakking og vedlikehold/logistikk. En stor takk til mor til Tony, som sydde 30+ maskeposer til oss.  Så slipper vi ripete utleiemasker og som har sydd flagg til oss for varsling ved spill ved Speiderhytta. Du er oss evig takknemlig!! Stor takk til Espen Olsen som har hjulpet oss med område, disponering av utstyr og skaffer oss stadig nye arrangement. Grunneier Jon Børre Pedersen, for sin vellvilje for disponering av område på hans grunn. Takk også til Fauskebygg, Gunvald Johansen AS, Skanska og Tollpost for materiell til baneelement, BaseCamp-arrangørene i kommunene i Salten og sist men ikke minst grunneierne som begeistret seg over våre planer og gav oss rett til å disponere området.

Vi har i dag eget område – Ved speiderhytta på Straumen, øverst i boligfeltet ovenfor Rådhuset, har vi et område på ca 150/200 x 300m til disposisjon etter avtale med grunneiere. Området brukes nesten ukentlig i dag og dugnad tas sporadisk utover sommeren for å bygge opp et mer helhetlig og spennende område for spill.

Slik kommer du dit: – Ta av fra E6 ved veikryss merket Straumen, ta til høyre og følg veien over E6. Fortsett langs veien over elva, forbi rådhuset, opp bakken til ballbingen, der tar du til høyre igjen opp Slettliveien, følg denne til topps. Siste 50m er grusvei. Noe begrenset parkering. Husk å ikke blokker inn beboere i området!kart over spilleområdet vårt

Området er som du ser stort nok og vi driver med bygging på området. Flere bunkerser er kommet opp.

Speiderhytta - Straumen

Speiderhytta – Straumen

Men vi har også to andre områder vi disponerer. Bruker det i elgjakta og når vi trenger avveksling. Det ene ligger i Moen, med parkering rett på andre siden av gammel-brua til Moen, ved utkanten av grustaket. Her kan vi spille på andre siden av veien, mellom vannet og veien i variert og tett terreng. Muntlig avtale med grunneier og kun brukt ved utdrikningslag etc.

Det andre tilhører Svein Roger Bådsvik, Bådsvika aktivitetssenter og ligger i Bådsvika. Området er på ca 15000m2. Området er nytt og avtalen gjort i september 2010.

Skistadion - Fauske

Skistadion – Fauske

Bådsvika -- Leivset/Fauske

Bådsvika — Leivset/Fauske

Siste område vi har ervervet oss tilhører en meget positiv grunneier ved skistadion på Fauske. Området er på størrelse med banen på Straumen, har variert terreng med tørre bekkefar og tykke fine trær. Kan lett seksjoneres opp ved ulike scenario for tilpasning til spill og antall deltakere. Parkering ved skistadion og også her nøytralt område.

Moen - Fauske

Moen – Fauske

Arbeidet vårt er nok mer omfattende enn du tror. Vi bruker atskillige timer hver på klubben, frivillig og uten vederlag. Mye av tiden er vedlikehold av utstyret, tørking/vasking av klær, planlegging av arrangement, ringerunder til medlemmer etc, arbeid på området osv. I tillegg kommer kjøring av utstyr, bensin osv. osv. Vi blir ikke rik på penger, kun på opplevelser.

Nyhetsarkiv
September 2018
M T W T F S S
« Jun    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Tags